VRAZICI ba Online

OSTAJTE OVDJE,SUNCE TUĐEG NEBA NEĆE VAS GRIJATI KO ŠTO OVO GRIJE ...

16.09.2009.

Bezobrazluci Milorada Dodika

ZLOČINAČKE IZJAVE MILORADA DODIKA VIŠE SE NE SMIJU TOLERISATI SDP najoštrije osuđuje posljednju u nizu zlonamjernih Dodikovih izjava, a koja se tiče stradanja nevinih građana. Zločinačkom izjavom u stilu svog očiglednog idola, zločinca Radovana Karadžića, Dodik se ovaj put obrušio na žrtve tuzlanske Kapije i sarajevskih Markala.
Iako već odavno suočeni sa izrazito negativnim stavovima Milorada Dodika prema svemu što ima predznak bosanskohercegovačkog, u posljednje vrijeme se taj antagonizam očituje na najvulgarniji i najdrskiji način koji duboko vrijeđa sve građane jer se negiraju sve žrtve, stradanja i patnje koje su naši građani podnijeli u toku rata, kao i presude Haškog tribunala za ratne zločine u Sarajevu i Tuzli

 

DENIS BEĆIROVIĆ POZVAO PARLAMENT BiH DA OSUDI ŠOVINISTIČKO DJELOVANJE MILORADA DODIKA Denis Bećirović, potpredsjednik SDP BiH i poslanik SDP BiH u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH na današnjoj 60. sjednici Predstavničkog doma BiH (16.09.2009.) dostavio i obrazložio je prijedlog za dopunu dnevnog reda 60. sjednice, „Razmatranje zaključaka o štetnosti šovinističkog djelovanja premijera Republike Srpske Milorada Dodika“.

 

PROTIV DODIKA ĆEMO PODUZETI SVE ZAKONOM DOZVOLJENE MJERE U povodu nasilničkog ponašanja u vidu još jedne skandalozne i drske izjave Milorada Dodika, načelnik općine Tuzla Jasmin Imamović održao je pres-konferenciju.
"Uime istine i radi zaštite digniteta žrtava i zaštite časti svih Tuzlaka, još jednom ističemo da je Vijeće za ratne zločine Suda Bosne i Hercegovine na nesumnjiv način utvrdilo postojanje krivične odgovornosti Novaka Đukića za ratni zločin na Kapiji u kojem je smrtno stradala 71 osoba, a ranjeno njih 140 i oglasilo ga krivim za krivično djelo ratnog zločina protiv stanovništva te mu izreklo kaznu zatvora od 25 godina", kazao je načelnik Imamović.

VRAZICI ba Online

MOJI LINKOVI

POGLEDI IZ

-PISANKA


Bstatistics


Desert Ecstasy Instrumental Arabic Music


Powered by mp3ye.euMOJI FAVORITI
VRAŽIĆANI CIJELOG SVIJETA
RODNA GRUDA
KRIMINAL U VLASTI
dnevnik jedne kurtizane
"SEHER" Vrazici
BUJRUM KOD AMIRA NA VELAGICE
KALEIDOSKOP
osobe sa invaliditetom
Načelnikov blog - Bosanski Petrovac 2008 - 2012
U srcu Balkana
više...

BROJAČ POSJETA
243945

Powered by Blogger.ba